Blog

Jsem terapeutka QHHT

24.11.2023. Kvantové léčení

Před několika měsíci jsem začala slýchat hlas, který mi opakovaně říkal: Je čas, aby sis vzpomněla na svoji galaktickou minulost.

Dávalo mi to smysl, protože už jako malá holka, v hluboké totalitě, jsem tvrdila, že pocházím z Orionu.

Potom jsem na to vše, jak už to bývá, zapomněla, ale Orion pro mě zůstal prostorem ve vesmíru, který mě vždy neodolatelně přitahoval.

Ale ono se to lehce řekne - vzpomeň si. Ale jak? Doposud jsem byla zvyklá pracovat s buněčnou pamětí našeho těla, uměla jsem se nořit do vzpomínek uložených v našem těle, v našich kostech. Ale tohle tělo nemá vzpomínky na minulost na jiných planetách, takže jsem byla bezradná.

A zrovna v tu dobu se mi dostaly do ruky knihy od Dolores Cannon, hypnoterapeutky, která objevila možnost otevřít se do vzpomínek, které přesahují rámec této planety, a kontaktovat moudrou a laskavou sílu, kterou nazvala podvědomí a které v našich zemích říkáme Vyšší já. Ani jeden z termínů není přesný, protože ve skutečnosti jde o velmi mimořádné bytosti světla:

Jsme bytosti světla, to je vše, co v tuto chvíli potřebujete vědět. Jsme zde, abychom pomáhali a léčili, to je naše poslání. Sloužíme lidstvu, protože o to jsme byli požádáni. Naším cílem je, abyste se vy všichni stali Světlem. Přicházíme z úrovně, která je mnohem výše než duchovní rádci a osvícení mistři. Pokud by tato vibrace plně vstoupila do vašeho těla, nebyli byste se s tímto typem energie schopni vyrovnat. Je to, jako by se ve vašem těle roztočil energetický vír. Pracujeme se symboly, protože je takto pro nás jednodušší  s vámi komunikovat. Děkujeme vám, že jste součástí tohoto experimentu, jak to nazýváme, z něhož budeme mít užitek všichni.  

Okamžitě jsem pocítila touhu tuto metodu vyzkoušet a vás, kdo znáte sílu lidské myšlenky, jistě nepřekvapí, že jsem shodou nepochopitelných okolností touto zkušeností prošla, ještě než jsem dočetla knihu. Bylo to u mé přítelkyně a kolegyně terapeutky metody Cesta Simony Šormové, kterou ze srdce doporučuji, protože zkušenost to byla neobyčejně hluboká. A jistě vás nepřekvapí ani to, že jsem okamžitě vstoupila do výcviku i já. Uvědomění si širších souvislostí našeho nesmrtelného bytí, možnost prožít svoji vlastní smrt a lásku a přijetí, které tento proces provází, přímé napojení na zdroj léčení a podpory, to je přesně to, co potřebujeme, abychom se přestali bát a prošli tím, co nás čeká, vědomě a s odvahou.

A po měsících studia a dalších měsících případových studií s radostí a vděčností oznamuji, že jsem se stala terapeutkou 2. stupně metody QHHT (kvantové léčení hypnózou podle Dolores Cannon).

A protože Vyšší já velmi rádo sděluje i obecnější informace pro lidstvo, informace, které se týkají současné transformace a Nové Země, budu s Vámi tuto moudrost a podporu nesmírně ráda sdílet.