Blog

Měním systém práce

23.1.2024. Ostatní

Krásný den,

po zralé úvaze jsem se rozhodla, že změním systém své práce a tím pádem také způsob objednávání.

Vzhledem k tomu, že doba čekání na termín už přesahuje 9 měsíců, nedává smysl, abych pracovala s lidmi v akutním stavu, i když i pro ně si ponechám několik termínů ročně.

Ráda bych ale začala pracovat takovým způsobem, který mě volá už nějakou dobu - dlouhodobě, se záměrem hluboké a trvalé transformace, nejen individuálního vědomí, ale také v rámci lidského kolektivu.

Vy, kdo se mnou už nějakou dobu spolupracujete, víte, že v této době jsme v neustálém procesu učení a vnitřní proměny a čekat na to, až mi bude zle, a žádat o termín, aby se mi ulevilo, není zrovna funkční model. Nabízím proto jiný způsob spolupráce - sjednání libovolného množství termínů na celý rok, abychom mohli pracovat kontinuálně, vědomě a především dobrovolně. Náš systém body-soul tento způsob práce velmi oceňuje. Z mé vlastní zkušenosti i ze zkušenosti mých kolegů a přátel - je možné tímto způsobem procházet i náročnými procesy a přitom žít naplněný a celkem "normální" život. :-)

Jak to bude vypadat prakticky?

V tuhle chvíli pozastavuji objednávání tak, jak bylo doposud nastavené, a otevírám prostor pro vás, kdo se cítíte osloveni touto formou spolupráce. Vyberte si libovolné množství procesů a napište mi o termín. První termíny jsou k dispozici v září, ale otvírám tímto způsobem celý rok 2025. Chtěla bych dát přednost těm z vás, kdo skutečně chtějí pracovat v oblasti nevědomí. Potřebujeme to my, potřebuje to naše společnost, potřebuje to Země jako taková. Termíny, které tímto způsobem neobsadím, zůstanou volné pro kohokoli dalšího v průběhu roku.

Děkuji z celého srdce všem, kdo v tuhle dobu pracujete nebo si přejete pracovat v oblasti lidského nevědomí, osobních, rodových i kolektivních traumat a také vzniku nového typu vědomí založeného na harmonii, spolupráci a jednotě.

Těším se nesmírně na spolupráci s vámi!

Katka Beáta